Resultats de la cerca frase exacta: 7

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. paper comestible de midó de patata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pel·lícula comestible extremament prima i transparent de midó de patata, sense gust ni color, que es desfà ràpidament en contacte amb aigua o amb saliva. [...]
2. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
3. coure a la papillota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment totalment embolicat en un full de paper d'alumini o bé de paper blanc untat amb oli, que es retira al moment de servir-lo. [...]
4. formatget
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Petita porció de formatge cremós, embolicada generalment en paper d'alumini i presentada, juntament amb d'altres, en una capsa. [...]
5. formatget
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Porció de formatge embolicada individualment amb paper d'alumini, plàstic o cera i presentada, juntament amb d'altres, en una capsa o una bossa. [...]
6. pebrada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa en la qual el pebre té un paper més destacat que el de simple condiment, la qual sol acompanyar les carns marinades i la caça de pèl. [...]
7. sobao
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de pessic típic de la regió espanyola de Cantàbria, fet amb farina, sucre, ous i mantega i cuit al forn en un motlle de paper de forma quadrada. [...]